2020. March 16. A Budapest100 szervezői a koronavírus időszakról

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A Budapest100 szervezői számára is rendkívül fontos az egészség. Mi is figyeljük, követjük az eseményeket, betartjuk a szabályokat, amelyek a koronavírus okozta veszélyhelyzetben mindenkire kötelezőek. Sok-sok rajongónk van, így a felelősségünk fokozott egy nagy rendezvény esetében, amilyennek az idei, tizedik Budapest100 ígérkezik. Jó hír a sok aggodalom között, hogy az ünnepi évben minden eddiginél több épület jelezte, hogy csatlakozik a programhoz.

Tudjuk, hogy biztosítanunk kell azokat a feltételeket, amelyek között felhőtlenül ünnepelhetünk együtt.  Ennek fényében március végéig dönteni fogunk a Budapest100 időpontjáról. Az esemény semmiképpen nem marad el, de 100%-ig biztosítani szeretnénk a csatlakozó házakban élők és a látogatók, önkénteseink és minden együttműködő számára a biztonságos körülményeket.

Most türelmet kérünk és mindenkinek egészséges visszavonulást, távmunkát és táv-tanulást kívánunk addig is, amíg találkozunk a Tizediken!