2020. September 10. Építész stúdió 30 kiállítás a Fugában

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

SZOMBAT-VASÁRNAP

Az építész stúdió idén 30 éves. Szeretnénk egy pillanatra megállni és végignézni az úton. A három évtized történéseit összegyűjtöttük és a munkákból egy kiállítás és egy könyv lett.

1990, #001 EXPO pályázat. A legelső munka.

Tovább lapozunk: Graphisoft Park #094, Fény utcai piac #107. A ’90-es évek végéről előbukkan az Alkotás Point #132, Medve utcai iskola #142, Pécsett a Barbakán #168 és a 200-at átlépve a Kodály Központ #228. Mobilis #259, Győr, Széll Kálmán tér #300, Budapest.

Magát a kiállítást is egy különleges munkának tekintjük, ez a #477.

’90 óta voltak kiemelkedő munkák, kedvencek, ismertek és kevésbé ismertek, mégis, erről az időszakról igazán csak a teljesség igényével lehet állóképet készíteni.

Ezért sem a könyvből, sem a kiállításról nem akartunk egy munkát sem kihagyni. Szerettük volna úgy bemutatni azt a 30 évet, ahogy még mi sem láttuk korábban. Minden alkotásról és alkotóról megemlékezve. Egyben.

Ahogy egy ház sem, a kiállítás sincs kész a közönsége nélkül. Örülnénk, ha személyesen is részt vennél az elkészítésében. Várunk a közös alkotáshoz, a többi legyen meglepetés!

Helyszín: FUGA – V. kerület Petőfi Sándor utca 5.