2019. április 26. Játék - 130 éves budapesti villamosközlekedés

Tudjátok, milyen villamosok közlekedtek Budapesten a Bauhaus korszak idején? Milyen volt Budapest közösségi közlekedési hálózata? Ha szeretnétek megtudni, gyertek el a Közlekedési Múzeum Budapest 100 eseménysorozat keretében megvalósuló több állomásos játékos programjára!

Keressétek a játék állomásain kihelyezett poszterünket és oldjátok meg a plakáton szereplő játékos feladatot! Mutassátok be, mondjátok el a megfejtést a ház programszervező önkéntesének és már meg is szereztétek a pecsétet! Járjátok végig mind az 5 állomást, gyűjtsétek össze az összes pecsétet, és a játék végén egy apró meglepetéssel kedveskedünk Nektek!

A játékot bármelyik állomáson elkezdhetitek és bármelyik állomáson be is tudjátok fejezni, Ti dönthettek arról, milyen sorrendben keresitek fel az állomásokat. Pecsétgyűjtő lapot szintén az önkéntestől tudtok kérni az első pecsét megszerzésekor, bármelyik állomáson.

A játék állomásait a (villamos)sárga zónában találjátok:
1.) Margit krt. 15-17.
2.) Margit krt. 55.
3.) Bimbó u. 63.
4.) Pasaréti u. 97.
5.) Napraforgó utca

Felhívjuk figyelmeteket, hogy az egyes állomások nyitvatartási ideje eltérő, de a 2 nap alatt biztosan bejárható mind az 5 állomás.

Játsszatok velünk és a Bauhaus-élmények mellett tudjatok meg többet az idén 130 éves budapesti villamosközlekedésről is!

Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum