2020. április 17. Közösségi Budapest100 videó pályázat

A kialakult helyzetre való tekintettel a Budapest100 májusi hétvégéjét ugyan elhalasztottuk, de szeretnénk megmutatni, hogy Budapest továbbra is nyitott szellemű lakói rengeteg kincsről tudnak. Ha van kedved ebből valamit megmutatni, akkor kérjük, vegyél részt a Közösségi Budapest100 videók elkészítésében. Csak egy telefon és pár perc kell hozzá. Végre valami változatosság, ami megtöri a magányodat és utána közös lesz az örömünk!

Nyitott Kapuk

Készíts videót saját házad bejárati kapujáról, amint kinyílik! Használd mobiltelefonod vagy kamerád, és vedd fel egy rövid videóban a Budapest100 hétvégék legikonikusabb pillanatát, amint nyílik az ajtó, és beléphetünk a házba.

Formai követelmények:

  • fekvő videó formátum
  • lehetőleg 16:9-es képarány
  • lehet statikus videó (az operatőr nem mozog, csak felveszi, hogy valaki kinyitja a kaput), vagy azt is fel lehet venni, amint nyitás után belépünk az ajtón.
  • a videó maximális hossza 15 másodperc!

 

Találkozzunk a tizediken! - Lépcsőházak

Itt az idő felmenni a padlásra, ott úgy sincs most senki. Csinálj videót pincétől padlásig! Sétálj fel néhány emeletet, vagy liftezz. A videóban legyen látható a korlát, a lépcsőház ablaka, a lépcsőfokok és nyugodtan nézz felfelé vagy lefelé a lépcsőházban. Fontos, hogy felfelé haladj!

Formai követelmények:

  • fekvő videó formátum
  • lehetőleg 16:9-es képarány
  • Mozgó videó, amint felsétálsz a lépcsőházban (vagy felveszed, amint felsétál valaki)
  • A videó maximális hossza 2 perc!

 

Köszönjük, hogy együtt vagyunk ebben a kalandban is! A videókat a Budapest100 csapata fogja megvágni. A videók alatti hanganyagot nem fogjuk használni. A képanyagot csak a videó elkészítéséhez fogjuk felhasználni, a cím és a készítők megjelölésével.

 

BEADÁS FORMÁTUMA:

A videókat e-mailen vagy fájlmegosztón küldjétek a budapest100@kek.org.hu címre. Határidő: május 3. vasárnap.

Az e-mail tárgya: Budapest100 Közösségi Videó 2020 // Cím (pl.: XI. ker. Bartók Béla út 10-12.)

Az e-mailben 3 dolgot várunk: videó + cím + készítők neve

HATÁRIDŐ: 2020. május 3. vasárnap

 

 

 

Médiapartnerünk a We Love Budapest