Regisztráció

Információk

Kiegészítő programok 2024

2022 óta hagyományosan szakmai nappal indul a Budapest100, amelynek keretében idén szeretnénk kihasználni a téma kapcsán adódó kivételes lehetőséget, hogy a ‘70-es évektől alkotó építészek, építészeti és műemlékes szakemberek közül minél többekkel beszélgessünk, összegyűjtsük történeteiket.

A csütörtöki programot egy délutáni interjúmaratonnal kezdjük, ahol többek között tervezési és kivitelezési gyakorlatokról, a modern épületek recepciójáról, egyetemi élményekről beszélgetünk a résztvevőkkel.

A második szekció tervezett beszélgetői: Miklós Balázs, Pálfy Sándor, Patonai Dénes

Kérdezők: Bozsik Barbara, Kovács Dániel, Kovács Krisztina

A három beszélgetés párhuzamosan zajlik majd egy-egy kérdező vezetésével a KÉK irodájában. A látogatók alapvetően szabadon mozoghatnak, így több beszélgetésbe is lesz lehetőség belehallgatni egy idősávban.

Regisztráció űrlap

    Látogató adatai

    Kérjük, egyszerre egy személy nevét írja be az alábbi mezőbe. Ha több személyt szeretne regisztrálni, többször is van lehetősége beküldeni az űrlapot. Több regisztráció beküldése esetén is használhatja ugyanazt az email címet.

    Személyes adataid védelme kiemelkedően fontos számunkra, ezért Alapítványunk felelősséget is vállal. Az Adatvédelmi Tájékoztatóban rögzítetteknek megfelelően járunk el, adataidat harmadik személynek nem adjuk át, másra nem használjuk fel. Az Adatvédelmi Tájékoztató/Nyilatkozat itt elérhető.