This content is not yet translated to English. Please let us know, if you can contribute to this website with translations, which we highly appreciate.

Jövőképalkotó workshop felnőtteknek

Jelentkezz műhelyünkbe, alkossuk meg közösen a Budapest Manifesztumot!
1/1
Content

  Részletek

  A Budapest100 közösségi-építészeti fesztivál jövőképalkotó workshopot hirdet a felnőtt korosztálynak 2023. május 11-én, amelynek célja, hogy együtt gondolkodjunk a város jövőjéről és közösen alkossunk meg egy Budapest Manifesztumot.

  Budapest100 Fotó © Mohai Balázs

  2023-ban nem kisebb alkalmat ünneplünk, mint Budapest 150. születésnapját.

  Ha nemcsak a város gazdag múltja érdekel, hanem a jövőjéről is szívesen gondolkodnál, jelentkezz a Budapest100 jövőképalkotó műhelyébe, ahol te is részt vehetsz a Budapest Manifesztum megalkotásában!

  A programra minden olyan budapesti lakos jelentkezését várjuk, aki érdeklődik a városfejlődés kérdései, Budapest múltja és jelene iránt, és szívesen gondolkodna közösen a Budapest100 csapatával a város jövőjén.

  A foglalkozás során rövid, gondolatébresztő előadások után különböző szakemberekkel kis csoportokban dolgozunk majd együtt a városfejlődés különböző kérdéseire adható válaszokon. A csoport által megalkotott Budapest Manifesztumot aznap este a Szimpla Kert 150 éves épületében mutatjuk be egy Budapest-szülinapi buli keretében, amire szeretettel várunk mindenkit.

  A workshopra egy online űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni, amit az alábbi gombra kattintva találsz meg. A kitöltés néhány percet vesz igénybe.

  Jelentkezési határidő: 2023. május 9.

  A workshop időpontja: 2023. május 11. 14:00 – 16:30
  Helyszín: Kassák Múzeum, óbudai Zichy-kastély (1033 Budapest, Fő tér 1.)