Jövőképalkotó workshop felnőtteknek

Jelentkezz műhelyünkbe, alkossuk meg közösen a Budapest Manifesztumot!
1/1
Tartalom

  Részletek

  A Budapest100 közösségi-építészeti fesztivál jövőképalkotó workshopot hirdet a felnőtt korosztálynak 2023. május 11-én, amelynek célja, hogy együtt gondolkodjunk a város jövőjéről és közösen alkossunk meg egy Budapest Manifesztumot.

  Budapest100 Fotó © Mohai Balázs

  2023-ban nem kisebb alkalmat ünneplünk, mint Budapest 150. születésnapját.

  Ha nemcsak a város gazdag múltja érdekel, hanem a jövőjéről is szívesen gondolkodnál, jelentkezz a Budapest100 jövőképalkotó műhelyébe, ahol te is részt vehetsz a Budapest Manifesztum megalkotásában!

  A programra minden olyan budapesti lakos jelentkezését várjuk, aki érdeklődik a városfejlődés kérdései, Budapest múltja és jelene iránt, és szívesen gondolkodna közösen a Budapest100 csapatával a város jövőjén.

  A foglalkozás során rövid, gondolatébresztő előadások után különböző szakemberekkel kis csoportokban dolgozunk majd együtt a városfejlődés különböző kérdéseire adható válaszokon. A csoport által megalkotott Budapest Manifesztumot aznap este a Szimpla Kert 150 éves épületében mutatjuk be egy Budapest-szülinapi buli keretében, amire szeretettel várunk mindenkit.

  A workshopra egy online űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni, amit az alábbi gombra kattintva találsz meg. A kitöltés néhány percet vesz igénybe.

  Jelentkezési határidő: 2023. május 9.

  A workshop időpontja: 2023. május 11. 14:00 – 16:30
  Helyszín: Kassák Múzeum, óbudai Zichy-kastély (1033 Budapest, Fő tér 1.)